Thursday 7 October 2010

forum fashion week



Aslında benim öyle modayla işim falan olmaz. Seversem giyerim, sevmesem modaymış falan bakmam bile yüzüne. İlk moda karşılaşmam eski işimde zorla, cebren ve hile ile gönderildiğim defile olmuştu ki sonrası da gelmedi zaten. Bir de bu işlerle yakın takipte olan bir arkadaşım vardı. O ise sadece ayakkabılarıma takılırdı. Converse giyme, topuklu giy diye ikaz eder, büyüdün diye dürterdi.

Başlıkla ne alaka diyecek olursanız şayet Forum Fashion Week diye bir olay varmış. Yarışmadan moda sanat etkinliklerine, defilelerden Elle Shopping Festival'e kadar pek çok etkinliğin bulunduğu bir organizasyon. Duruma, olaya yine zorla, cebren ve hile ile katılıyorum. Ama bu sefer eş, dost hatır meselesi için. Hem de topukluyla...

detaylı bilgi için: www.forumfashionweek.com

4 comments:

Çileksuyu Sibel said...

sevgili Kubra,hosgeldin blogger'a ve benim bloguma..senden ricam,backroundunu degistirmen,ya da farkli bir renkle yazman cunku daganiklik yaratiyor gozde tabii ki konsantrasyonda..ben okuyamadim o yuzden belirtmek istedim..zevkli paylasimlar dilerim.

Bal said...

Ne kadar acemi olduğum aşikar. Düzeltme çabalarım başarı ile sonuçlandı, umarım bu kez okuduğunuzda hoş paylaşımlarla karşılaşırsınız. belirttiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim :)

son kıllanma tarihi said...

aslında şu linklerin kırmızı rengini de değiştirirsen güzel olabilri bence=) arkaplanla birleşince o kadar gözü yoruyor ki anlatamam.. onun dışında güzel bir blog=)

Bal said...

göz yoran ayrıntıyı da değiştirdim. E artık yavaş yavaş yorumlarla blogumda evrimi tamamlanacak gibime geliyor:) Teşekkür ettim.